Chleba s duší. Jak se Barbora a její partner dostali k vlastnímu bistru?
Bistro se však nezaměřuje pouze na chléb. „Máme opravdu úplně všechno od toho prvoproduktu, jako je zrovna třeba chleba, na který pak namažeme naše pomazánky, dále děláme dorty do bistra i na zakázku," vysvětluje Barbora.
Kromě chleba nabízejí také různé dezerty a jejich „signature produkt“ jsou holandské vafle. „Jsou známé jako strop vafl a nebo taky jako tofinka. Jsou to karamelové oplatky promazané máslovým karamelem a my je ještě obohacujeme tím, že polovinu té oplatky namažeme belgickou čokoládou." Tyto vafle jsou tak krásné, že si spousta hostů dokonce myslí, že se jdná o dekorace.
I dnešní Zlaté české ručičky si můžete zpětně poslechnout zde.
Do našich zlatých českých ručiček se můžete také sami přihlásit, napište Petrovi na sliva@radioblanik.cz nebo použijte tento jednoduchý formulář.